Transporttjenester

Sea-Way Logistics AS tilbyr skreddersydde transportløsninger av høy kvalitet. Kontakt oss for å motta et uforpliktende pristilbud.

Kontakt oss


Bil

Vi tilbyr ulike typer biltransport med vogntog, pickup, kranbil etc. Transporten er gjerne rutegående — for eksempel tre ganger i uken mellom Kristiansund og Stavanger. Biltransport kan være spesielt gunstig når noe haster. Bilen kan sendes av gårde til alle døgnets tider, og er ikke avhengig av å vente på rutegående transport.


Båt

Båttransport kan være rutebåt som f.eks Hurtigruten, eller fast godsbåt. Vi benytter også charterbåt. Transport med båt tar hensyn til miljøet, og skaper trygghet i form av færre biler på vei. Forsendelser med båt er spesielt gunstig ved store varemengder.


Fly

Forsendelser med fly benyttes i oppdrag som haster veldig. Vi benytter Jetpak, DHL eller Gencargo på mindre forsendelser med levering samme dag, eller tidligst mulig neste dag. Fordeler med flytransport er at varene kommer fram kun få timer etter bestilling. Flytransport gir leveringssikkerhet og forutsigbarhet.